PRIJZEN

VAKANTIEAPPARTEMENTEN 'HET BLEKERSHUYS & ST-ANNA'
  Periode Laagseizoen Hoogseizoen*
  weekend 3 nachten (vrij, zat, zon) € 650,- € 750,-
  midweek 4 nachten (ma, di, woe, do) € 500,- € 600,-
  week 7 nachten (vrij, tem do) € 950,- € 1250,-

*Hoogseizoen = officiële schoolvakanties in België

In de prijs inbegrepen:

Huur appartement, verblijftaks, water, elektriciteit, verwarming, vuilniszakken, hotel boxspring bedden opgemaakt met hotel bedlinnen, keukentextiel, badhanddoeken, streekinfo en draadloos internet. Voor de schoonmaak van het appartement wordt 50 euro aangerekend.

Optioneel:

Arrangementen op aanvraag.

Waarborg:

300 euro voor appartement van 8 pers, over te schrijven ter bevestiging reservatie op rek nr. van Het Blekershuys.
IBAN: BE56 0017 1058 4488
BIC BNP Paribas-Fortis: GEBABEBB

Let wel: pas na storting van de waarborg is de aangevraagde periode gereserveerd. Overschrijving van de volledige huurprijs moet via bankrekening ten laatste 14 kalenderdagen voor aankomstdatum. De waarborg wordt terug gestort in de week na het vertrek, min de opgegeven schoonmaakkosten. Indien zaken ontbreken of werden beschadigd, wordt de kostprijs voor vervanging en/of herstel automatisch van de waarborg afgehouden. Indien de kostprijs voor herstel van de door de huurder aangerichte schade of vervuiling de waarborg overschrijdt, behoudt de verhuurder zich het recht voor om bijkomende schoonmaak-, herstel- of vervangingskosten aan te rekenen en indien nodig te vorderen via gerechtelijke weg.

Huurvoorwaarden:

Bij bevestiging van reservering en betaling van het voorschot, aanvaardt de huurder automatisch de geldende huurvoorwaarden, zoals ook hier vermeld op onze website en bezorgd door de verhuurder.

Aankomst:

De sleutel kan worden opgehaald bij aankomst tussen 16.30u en 19u ofwel op vooraf afgesproken tijdstip. Of de code van het codeslot voor toegang tot het appartement zal u tijdig worden overgemaakt.

Vertrek:

Bij vertrek dient het appartement bezemschoon en vrij te zijn op 10u. Alle sleutels worden op tafel achtergelaten in het vakantieappartement en de huurder trekt de deur achter zich goed dicht. Waarborg wordt daags nadien teruggestort.

Huisdieren:

Onze vrienden de huisdieren zijn helaas niet toegelaten.

Let wel:

Pas na storting van de waarborg van 300€ (zie 'waarborg') is de aangevraagde huurperiode voor u definitief gereserveerd.

Annulering:

Annulering van de door u geboekte verblijfperiode kan kosteloos tot 60 dagen voor aankomstdatum.
Bij annulering langer dan 30 dagen voor aankomstdatum wordt 50% van het voorschot terugbetaald.
Bij annulering minder dan 30 dagen voor aankomstdatum wordt het betaalde voorschot niet meer terugbetaald.