ligging vakantiehuis de swaenhoeck

LIGGING

Onze vakantieappartementen Het Blekershuys & St-Anna zijn gelegen aan de Sint-Annarei en bieden zicht op de meest schilderachtige Brugse Reien (Spinolarei en Spiegelrei) waarop U eveneens van een boottochtje kan genieten. In het hartje van de oude stad gelegen, op 200m van de Grote Markt en de Oude Burg, is Het Blekershuys & St-Anna de uitgelezen verblijfplaats voor een bezoek aan het UNESCO geklasseerd historische Brugge. Het is het perfecte adres voor een toeristisch verblijf in Brugge en kennismaking met onze werelderfgoed stad ! Bezoek de vele musea, voor elk wat wils zoals het Historium, Choco-story, Groeningemuseum,...

Tal van restaurantjes en leuke herbergen –waaronder onze buur café Vlissinghe, oudste herberg van de Stad!- vindt u overal in de directe buurt. Overvloed aan keuze om gezellig te tafelen, gastronomisch te genieten of een terrasje te doen in het culinaire Mekka van België !

Ook het Brugse Ommeland en polderlandschap biedt tal van bezienswaardigheden. Zo ligt ‘Het Blekershuys & St-Anna’ op amper 5 km van boekendorp Damme en op 20 min. van de kust. Sluis ligt op een 20 km lange fietstocht langs de legendarische Damse Vaart.

Wij helpen u graag verder voor informatie en reserveringen!